Salsa este un sos traditional mexican. De fapt in spaniola “salsa” inseamna “sos“. In tarile vorbitoare de limba engleza salsa se refera la sosul tipic mexican care este folosit adeseori la preparate precum nachos. Puteti servi salsa cu tot felul de preparate cum ar fi quesadilla, tortilla sau chiar pui.
Prezentare video Reteta de Sos Salsa
Sos Salsa

Exista o varietate de sosuri salsa care se gasesc de vanzare la borcane in supermarketuri. Doar ca acele chestii in borcane, se poate sa fie gustoase, dar sunt cu siguranta pline de E-uri. Si nu vrem sa mancam asa ceva nu?
Ei bine puteti face chiar voi sos salsa acasa foarte rapid si gustos cu numai cateva ingrediente:
- Prep Time : 15 minutes
- Yield : 4
- Allergens : Rosii
Ingredients
- rosii din conserva - 400 grame, tocate
- ceapa - 1 bucata
- ardei iute - o jumatate
- patrunjel - cateva fire
- lime - zeama de la o lime
- usturoi - 3 catei
- sare - 1 lingurita
Instructions
Eu am ales sa folosesc rosii tocate din conserva, puteti sa folositi la fel de bine si rosii proaspete daca aveti la indemana.
- Ceapa, ardeiul iute si usturoiul se toaca in bucati maricele. Nu va chinuiti sa le tocati prea marunt pentru ca ulterior le veti trece printr-un blender.
- Peste legumele proaspete adaugati rosiile din conserva, sucul de lime si sare. Pasati totul foarte marunt folosind un blender.
- Patrunjelul se toaca marunt si se adauga peste salsa. Se amesteca si este gata.
Sa aveti pofta la sos salsa!
Leave a Reply