Lava Cat la AristoCats Bistro

Salutare! Astazi va povestesc despre un souffle de ciocolata, sau un lava cake, care de fapt este Lava Cat-ul lui Zoltan Gothard, chef-ul de la Artistocats Bistro din Bucuresti.

Am purtat o multime de dezbateri pe teme culinare cu Zoltan de-a lungul timpului, asa ca nu am putut decat sa ma bucur atunci cand m-a invitat sa vad noul proiect in care a decis sa se implice. Zoltan e noul chef al Artistocats Bistro din Bucuresti.

Bistro-ul cu pricina e un loc simpatic situat intr-o casa de epoca care iti atrage privirea de la distanta. E o ceainarie/restaurant/cafetarie foarte dragut amenajata, unde imediat cum intri te cuprinde un sentiment de coziness si de acasa. Culori pastel, atmosfera boema, scaune confortabile, o multime de feluri de ceai, cafea si ciocolata calda, board games, mancare buna si zeci de obiecte interesante, toate acestea contribuind la buna dispozitie pe care o emana locul.

Lava Cat la AristoCats Bistro

Sursa foto Aristocats Bistro

Am avut ocazia sa gust Lava Cat, noul desert creat de Zoltan, un lava cake crocant la exterior si plin de ciocolata topita la interior. Lava Cat-ul este realizat din ciocolata neagra belgiana. Acum trebuie sa va marturisesc ca nu prea ma omor dupa ciocolata neagra, dar aceasta ciocolata folosita in Lava Cat este delicioasa. Nu prea amara, suficient de dulce, cu un continut perfect de cacao. Decorul cu pisicute realizat cu zahar pudra ofera o nota personalizata desertului.

Lava Cat-ul este desertul ideal cu care sa va rasfatati partenera/partenerul de Ziua Indragostitilor. Zoltan si echipa de la Artistocats realizeaza Lava Cat-ul si voi veniti impreuna cu persoana iubita intr-o atmosfera calda ca acasa, with a little touch of something else, muzica buna si un desert de ciocolata delicios.

Va invit sa descoperiti locatia si Lava Cat-ul chiar la sursa povestii:

Cateva poze cu interiorul Aristocats:

Lava Cat la AristoCats Bistro Lava Cat la AristoCats Bistro Lava Cat la AristoCats Bistro Lava Cat la AristoCats Bistro Lava Cat la AristoCats Bistro Lava Cat la AristoCats Bistro

Ce parere ai despre aceasta reteta?
(1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *