Food Bloggers Conference 2015

Dragii mei cu multa bucurie va anunt ca editia a doua a Food Bloggers Conference 2015 va avea loc pe 16 iunie la Marriot Bucharest.

Am participat anul trecut si totul a fost senzational, de la organizare, la speakeri, la mancare si micile surprize pentru participanti. Daca vreti sa vedeti cateva imagini de la conferinta de anul trecut puteti intra aici.

Anul acesta conferinta se intoarce ceva mai devreme cu mai multi speakeri, workshopuri interesante pentru bloggeri si invitati de exceptie.

Food Bloggers Conference 2015

Food Bloggers Conference este evenimentul care se adreseaza tuturor pasionatilor de gatit, bloggerilor si in principiu tuturor celor care stiu cu ce fruculita se mananca in nisa aceasta.

Food Bloggers Conference 2015

Va prezint in continuare comunicatul oficial al conferintei pentru a intelege chiar de la organizatori despre ce este vorba:

“In mediul online sunt gazduite aproximativ 500 de bloguri culinare, nisa care se dezvolta tot mai mult in ultimii ani. Food Bloggers Conference s-a nascut din dorinta de a reuni comunitatea online de blogging culinar si de a le oferi acestora un eveniment doar al lor.

Prima editie a evenimentului, care a avut loc in noiembrie 2014, a inregistrat un adevarat succes, aducand in acelasi loc peste 220 de pasionati de gatit, atat bloggeri culinari cat si jurnalisti media de profil.

Anul acesta, Food Bloggers Conference revine pe 16 iunie 2015, la JW Marriott Grand Bucharest Hotel cu un nou concept imbunatatit, care va evidentia povesti de succes din food blogging, dar si din randul profesionistilor, si mai mult de atat evenimentul include si seminarii practice.

In acest an participantii vor putea asista la trei sesiuni de conferinte si patru workshopuri specializate. Workshopurile vor prezenta cele mai bune tehnici de styling photography, tips & tricks pentru ca postarile pe blog sa arate cat mai savuroase, dar si strategii de atragere a vizitatorilor pe blog si de crestere a vizibilitatii in mediul online.

In acelasi timp, vor fi aduse in prim plan sfaturi si sugestii pentru modul in care bloggeri de food pot colabora eficient cu brandurile, dar si cum pot sa atraga mai multe colaborari cu acestea.

Pe scena vor urca: Nicolae Lica, Executive Chef, JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Nico Lontras, Chef, Oana Coanta, Owner, Bistro De L’arte, Florin Scripca (Chef Foa): Executive Chef, Flavours Food Design, Laura Laurentiu, Blogger, Retetecalamama.Ro, Andra Constantinescu, Blogger,  Mentasirozmarin.Ro, Geanina Staicu Avram, Vlogger, JamilaCuisine.ro,  Radu Dumitrescu, Fotograf Culinar, Grey Wolf Studios, Florin Itu, Blogger, Crazy Mother Cooker, Monica Botez, Managing Partner, Golin, Ruxandra Marin, Strategy & New Business Director, Oxygen PR, Madalin Simion, Blogger, Wine And Knives, Ionut Munteanu, Trainer & Managing Partner, WebDigital, Marius Tudosiei, Owner, Bacania Veche.

Partenerii evenimentului sunt: Lidl, Staropramen, Napolact, Floriol si Shan Shi.

Food Bloggers Conference este un eveniment oferit gratuit bloggerilor culinari in baza unei invitatii solicitate pe site-ul evenimentului: aici.

Pentru a fi la curent cu noutatile despre eveniment urmariti atat site-ul www.foodbloggers.ro, cat si pagina de Facebook (https://www.facebook.com/FoodBloggers.ro?ref=hl).”

Food Bloggers Conference 2015

Vor fi o serie de conferinte foarte faine in care oameni mai vechi si mai noi din bransa ne vor vorbi despre experienta lor, va fi transmisiune live iar anul acesta vom avea si workshopuri.

Anul acesta ca si anul trecut eu voi fi blogger ambasador al evenimentului pentru ca este un eveniment tare misto si merita sustinut pe deplin.

Sper sa ne vedem acolo!

 

Food Bloggers Conference 2015

Ce parere ai despre aceasta reteta?
(2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *