Verdeturi conservate in ulei de masline

Verdeturi conservate in ulei de masline. Acum ceva timp m-am hotarat sa incep o noua rubrica pe blog si anume Sfaturi si Trucuri in Bucatarie, unde sa va arat diverse modalitati, tehnici, idei care ne pot face viata mai usoara, ne ajuta sa folosim cu succes resturile alimentare si sa fim mai eficienti.

Prezentare video Verdeturi conservate in ulei de masline

Verdeturi conservate in ulei de masline

By March 27, 2016

Ideea este ca mereu imi raman condimente verzi. Imi place foarte mult sa le folosesc proaspete, dar nu le termin niciodata. Pentru a nu le arunca uneori le usuc, alte ori le pun la congelator, dar niciodata nu sunt ca atunci cand sunt verzi si frumoase.

Am vazut pe net modalitatea aceasta de a conserva verdeturile si am ales sa v-o arat si voua.

  • Prep Time : 5 minutes
  • Rating 5 stars - based on 1 review(s)

Ingredients

Instructions

Verdeturi conservate in ulei de masline

  • Verdeturile (rozmarin, oregano, cimbru, patrunjel, etc) se toaca marunt si se aranjeaza in tavite de gheata.
  • Se umplu tavitele cu ulei de masline si se pun la congelator.
  • Cuburile de ulei de masline aromat se pot folosi la pentru a aroma o friptura, orez, paste,etc.

Verdeturi conservate in ulei de masline

  • Puteti sa le folositi la inceputul prepararii termice a mancarii sau la final.

Verdeturi conservate in ulei de masline

Spor!

Print Friendly, PDF & Email
Print Friendly, PDF & Email
Votati aceasta reteta: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi, media: 5.00 din 5 voturi)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *