Verdeturi conservate in ulei de masline. Acum ceva timp m-am hotarat sa incep o noua rubrica pe blog si anume Sfaturi si Trucuri in Bucatarie, unde sa va arat diverse modalitati, tehnici, idei care ne pot face viata mai usoara, ne ajuta sa folosim cu succes resturile alimentare si sa fim mai eficienti.
Prezentare video Verdeturi conservate in ulei de masline
Verdeturi conservate in ulei de masline

Ideea este ca mereu imi raman condimente verzi. Imi place foarte mult sa le folosesc proaspete, dar nu le termin niciodata. Pentru a nu le arunca uneori le usuc, alte ori le pun la congelator, dar niciodata nu sunt ca atunci cand sunt verzi si frumoase.
Am vazut pe net modalitatea aceasta de a conserva verdeturile si am ales sa v-o arat si voua.
- Prep Time : 5 minutes
- Rating
Ingredients
- rozmarin - cateva crengute
- oregano - cateva crengute
- cimbru verde - cateva crengute
- ulei de masline - 100 ml
Instructions
- Verdeturile (rozmarin, oregano, cimbru, patrunjel, etc) se toaca marunt si se aranjeaza in tavite de gheata.
- Se umplu tavitele cu ulei de masline si se pun la congelator.
- Cuburile de ulei de masline aromat se pot folosi la pentru a aroma o friptura, orez, paste,etc.
- Puteti sa le folositi la inceputul prepararii termice a mancarii sau la final.
Spor!
Ce parere ai despre aceasta reteta?
Leave a Reply