Am cautat foarte temeinic o reteta care sa combine ansoa si capere, ingrediente ramase de la retetele anterioare. Nu prea am gasit nici una care sa ma multumeasca prea mult. Asa ca am facut o combinatie care a iesit super. De fapt sa-mi spuneti voi daca va place.
Prezentare video Reteta de Spaghete cu Ansoa si Ardei
Spaghete cu ansoa si ardei

Tot ce va trebuie pentru reteta asta sunt paste (folositi de care va plac, eu am ales de data asta spaghete), capere, file de ansoa, mirodenii si inca cateva ingrediente. Si daca va mai ramane ansoa puteti sa faceti niste tartine delicioase cu cateva felii de bagheta unse cu unt si ansoa deasupra.
- Prep Time : 10 minutes
- Cook Time : 30 minutes
- Rating
- Yield : 2
- Allergens : Rosii
Ingredients
- spaghete - 160 de grame
- ardei rosu - o jumatate
- ardei galben - o jumatate
- usturoi - trei catei
- ardei iute - o bucatica (dupa gust)
- ulei de masline - doua linguri
- vin rosu - 60 de ml
- vin alb - 60 de ml
- busuioc - verde, cateva frunze
- rozmarin - o lingurita
- file de ansoa - 25 de grame
- rosii - de la conserva, tocate, 200 de grame
- capere - o lingura
- patrunjel - proaspat, cateva frunze
- ceapa - o bucata
- masline - verzi, zece bucati
- sare - dupa gust
- piper - dupa gust
✓ LIVRARE LA DOMICILIU ⇛ [ Cumpără ] avantajos ingredientele pentru această rețetă!
Instructions
- Puneti apa la fiert pentru paste, cu un pic de sare. Lasati-o sa clocoteasca si fierbeti pastele confrom instructiunilor de pe pachet. Apoi scurgeti-le si clatiti-le cu apa rece.
- Cat timp apa fierbe apucati-va de tocat. Ardeii in cubulete, ceapa, usturoiul si ardeiul iute marunt, maslinele in felii. Maruntiti un pic fileul de ansoa si tocati fin patrunjelul si busuiocul.
- Incingeti uleiul de masline si caliti ceapa impreuna cu ardeii tocati, usturoiul si ardeiul iute. Cand se inmoaie un pic adaugati rosiile. Apoi vinul alb, vinul rosu, patrunjelul si busuoicul. Amestecati bine si lasati sa fierba un pic.
- Urmatorul pas va fi sa adaugati caperele, maslinele, ansoa, rozmarin si piper. Aveti grija cu sarea la aceasta reteta deoarece fileul de ansoa este destul de sarat.
- Amestecati bine si mai lasati vreo 2 minute pe foc.
- Apoi amestecati sosul cu pastele.
- Se serveste cald cu patrunjel tocat deasupra.
Pofta buna!
Ce parere ai despre aceasta reteta?
Leave a Reply