Sos Tartar

Sosul Tartar este un sos care se potriveste de minune la peste. Sosul acesta este pe baza de maioneza, ceapa, castraveti murati, patrunjel si condimente. Este foarte usor de facut si super gustos.

Exista diferite variante ale acestui sos care includ capere, masline, mustar Dijon sau oua fierte.

Originile acestui sos sunt legate de poporul tătar, despre care am auzit destul de multe din istoria României, care a ocupat la un moment dat zone din Ucraina si Rusia de astazi.

Prezentare video Reteta de Sos Tartar

Sos tartar

By June 23, 2014

Eu am servit data trecuta sosul Tartar cu Fish Fingers, o reteta foarte simpla si foarte gustoasa pe care va invit sa o incercati.

Gasiti reteta pentru maioneza de casa aici.

Ingredients

Instructions

Sos tartar

  • Pentru sos se pregateste mai intai maioneza din doua oua conform retetei de aici.

Sos tartar Sos tartar

  • Se toaca marunt ceapa, castravetii murati si patrunjelul. Peste ingredientele tocate se adauga maioneza, sarea, piperul si sucul de lamaie.

Sos tartar Sos tartar

Sos tartar Sos tartar

  • Se pastreaza in frigider pana la servire alaturi de peste.

Sos tartar

Pofta buna!

Ce parere ai despre aceasta reteta?
(1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *