Rulouri de Pizza din Aluat de Foietaj – Pizza Rolls

Salutare dragilor! Astazi va prezint o varianta de pizza mult mai usoara, care nu presupune framantarea vreunui aluat, Rulouri de Pizza din Aluat de Foietaj. In loc de aluat de pizza folosim aluat de foietaj. Este o mica scurtatura pe care o putem folosi din cand in cand.

Prezentare video Rulouri cu Pizza din Aluat de Foietaj

Rulouri cu Pizza din Aluat de Foietaj

By March 18, 2018

Pe langa aluatul de foietaj puteti folosi orice toppinguri va sunt pe plac. Mie imi place pizza cu de toate asa ca am folosit bacon, cascaval, ciuperci, mozzarella si porumb.

Pizza fara sos de pizza nu se poate asa ca va prezint azi o varianta mai simpla. Am folosit suc de rosii pe care l-am aromat cu oregano, cimbru, busuioc si fulgi de chilli.

  • Prep Time : 20 minutes
  • Cook Time : 20 minutes
  • Yield : 4

Ingredients

Instructions

Rulouri cu Pizza din Aluat de Foietaj

  • Mai intai pregatim sosul. Amestecam sucul de rosii cu busuioc, cimbru, oregano si fulgi de chilli.

Rulouri cu Pizza din Aluat de Foietaj

  • Desfacem aluatul de foietaj si il intindem pe masa cu sucitorul. Puteti sa va ajutati de putina faina pentru a-l intinde.
  • Orientam aluatul cu partea mai lata catre noi si il ungem cu sosul de rosii aromat.
  • Acoperim sosul cu felii de cascaval pe toata suprafata foii de aluat.

Rulouri cu Pizza din Aluat de Foietaj

  • Apoi punem felii de bacon, ciuperci, porumb si il rulam bine.
  • Portionam ruloul in felii de 3 degete grosime si le transferam pe o tava acoperita cu hartie de copt.

Rulouri cu Pizza din Aluat de Foietaj

  • Peste rulouri presaram mozzarella rasa si le coacem in cuptorul incins la 180 de grade pentru 20 de minute.

Rulouri cu Pizza din Aluat de Foietaj

  • Le servim fierbinti cu extra sos.

Rulouri cu Pizza din Aluat de Foietaj

Pofta mare!

Rulouri cu Pizza din Aluat de Foietaj

Pentru mai multe retete de pizza intrati aici.

  Pizza de casa Pizza alla diavola

Mini Pizza cu Passata de Rosii Cirio

Ce parere ai despre aceasta reteta?
(1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *