Rosii umplute cu crema de branza

Rosiile umplute sunt un aperitiv execelent pentru mesele festive. Foarte usor de facut si super gustoase. Cred ca sunt cele mai bune vara, cand rosiile sunt cu adevarat gustoase. Dar fiind ca este iarna m-am indurat si am luat rosii din aceastea de import. Nu au fost chiar rele. Abia astept vara sa avem din nou legume proaspete!

Rosii umplute

By December 12, 2013

Eu am decis sa le umplu cu un amestec de crema de branza, marar si usturoi. Cred ca merg foarte bine si cu branza proaspata. Adaptati reteta conform gusturilor dumneavoastra.

  • Prep Time : 15 minutes
  • Rating 5 stars - based on 5 review(s)
  • Yield : 5
  • Allergens :

Ingredients

Instructions

Sa va zic cum le-am facut nu?

  • Am spalat foarte bine rosiile mai intai. Dupa aceea le-am taiat capacele. Folosind o lingura/lingurita le-am scos cu grija toata pulpa si semintele. Le-am presarat cu un pic de sare si le-am rasturnat, la scurs.

Rosii umplute cu crema de branza Rosii umplute cu crema de branza Rosii umplute cu crema de branza Rosii umplute cu crema de branza

  • Dupa operatiunea asta am inceput sa pregatesc crema. Am tocat foarte marunt mararul si busuiocul.

Rosii umplute cu crema de branza

  • Peste branza am pus verdeata tocata, usturoiul pisat, zeama de lamaie, uleiul de masline, sare si piper.

Rosii umplute cu crema de branza Rosii umplute cu crema de branza Rosii umplute cu crema de branza Rosii umplute cu crema de branza Rosii umplute cu crema de branza

  • Am amestecat totul foarte bine si, folosind o lingurita, am umplut rosiile cu crema.

Rosii umplute cu crema de branza Rosii umplute cu crema de branza

Pofta  buna!

Prezentare video Reteta de Rosii Umplute cu Crema de Branza

Ce parere ai despre aceasta reteta?
(1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *