Risotto cu ciuperci si porumb

Este o garnitura ideala atunci cand nu doriti sa petreceti prea mult timp in bucatarie. Merge foarte bine ca garnitura la felurite fripturi sau gratar.

Prezentare video Reteta de Risotto cu Ciuperci si Porumb

Risotto cu ciuperci si porumb

By October 12, 2013

Poate fi un fel de mancare vegetarian daca excludeti dintre ingrediente parmezanul. De asemenea, puteti varia legumele in functie de preferinte.

  • Prep Time : 10 minutes
  • Cook Time : 30 minutes
  • Rating 4 stars - based on 4 review(s)
  • Yield : 2

Ingredients

Instructions

Risotto cu ciuperci si porumb

  • Ceapa se toaca marunt pentru calit. Am folosit ciuperci la conserva pe care le-am scurs de zeama.
  • Incingem jumatate din cantitatea de unt si calim ceapa in el la foc mic. Adaugam peste ciupercile si porumbul. Le lasam cam 2-3 minute.

Risotto cu ciuperci si porumb Risotto cu ciuperci si porumb

  • Punem peste orezul crud. Amestecam bine si adaugam un polonic de zeama de legume. Orezul trebuie sa fie acoperit de zeama in permanenta. Lasam sa scada si mai adaugam zeama. Procedam in acest fel pana orezul se fierbe.

Risotto cu ciuperci si porumb Risotto cu ciuperci si porumb

Risotto cu ciuperci si porumb Risotto cu ciuperci si porumb

  • Dupa ce s-a fiert orezul condimentam cu sare, piper si sofran. Adaugam untul ramas si parmezanul. Lasam pana se topesc si presaram cu patrunjel proaspat tocat.

Risotto cu ciuperci si porumb

  • Risotto este gata!

Pofta buna!

Print Friendly, PDF & Email
Print Friendly, PDF & Email
Votati aceasta reteta: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi, media: 5.00 din 5 voturi)
Loading...

One Response to Risotto cu ciuperci si porumb

  1. Diana

    Am facut aceasta garnitura la carnita din nutrie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *