Reni din Bezele Glazurate cu Ciocolata

Salutare dragilor! Iata ca a venit momentul si pentru ultima reteta din an. Reni din Bezele galzurate cu Ciocolata. M-am gandit sa pregatesc cateva retete dulci cu bezele pentru ca se fac foarte usor si sunt foarte aspectuoase. Sunt sigura ca cei mici s-ar bucura sa le faceti impreuna.

Data trecuta am facut oameni de zapada din bezele.

Prezentare video Reni din Bezele Glazurate cu Ciocolata

Reni din Bezele Glazurate cu Ciocolata

By December 30, 2017

Pentru desertul asta aveti nevoie de bezele moi cilindrice, ciocolata buna de topit, bete de acadele/cake pops, covrigei pretzels si cateva bomboane de zahar cu care sa decorati renii.

Pe langa toate astea buna dispozitie este cheia! Sarbatori fericite!

  • Prep Time : 10 minutes
  • Cook Time : 10 minutes
  • Yield : 9

Ingredients

Instructions

Reni din Bezele Glazurate cu Ciocolata

  • In fiecare bezea se infige un bat de acadea.
  • Pe o hartie de copt se aranjeaza doi covrigei.

Reni din Bezele Glazurate cu Ciocolata

  • Ciocolata se topeste pe baie de aburi sau in cuptorul cu microunde.
  • Se trece fiecare bezea prin ciocolata topita, se lasa sa se scurga excesul si se fixeaza bezeaua glazurata peste cei doi covrigei.

Reni din Bezele Glazurate cu Ciocolata

  • Se fixeaza doua bomboane pe post de ochi, una pentru nas si cateva mai mici pentru gura. Se lasa ciocolata sa se intareasca inainte de a desprinde bezelele de pe hartie.

Reni din Bezele Glazurate cu Ciocolata

  • Se fixeaza pe un suport de cake pops sau unul facut din polistiren imbracat cu hartie decorativa.

Reni din Bezele Glazurate cu Ciocolata

Pofta mare!

Pentru mai multe retete de sarbatori intrati aici.

Pentru mai multe retete dulci intrati aici.

 

Briose cu Vanilie si Glazura de Unt Oameni de Zapada din Bezele

Cozonac cu Stafide, Merisoare si umplutura de Ciocolata Bomboane Ferrero Rocher

 

Ce parere ai despre aceasta reteta?
(1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *