Pulpa de porc in sos de mustar cu bere si garnitura de fasole sote

Am vrut sa pregatesc o cina rapida care sa nu ma tina prea mult in bucatarie si sa fie gustoasa. Am ales sa fac Pulpa de porc la cuptor cu garnitura de fasole verde sotata. Pregatirea cinei mele a durat putin si a fost pe placul mesenilor.

Pulpa de porc in sos de bere cu mustar si garnitura de fasole sote

By November 10, 2013

Daca doriti, in loc de pulpa, puteti folosi ceafa de porc sau cotlet. Pulpa am aromat-o cu un sos de bere si mustar cu miere. Fasolea am sotat-o cu putin unt, usturoi si lamaie. Este o granitura care merge la mai multe tipuri de carne.

  • Prep Time : 01h 20min
  • Cook Time : 35 minutes
  • Rating 5 stars - based on 4 review(s)
  • Yield : 4
  • Allergens :

Ingredients

Instructions

Mai intai sa pregatim carnea pentru cuptor:

porc cu bere si fasole verde 01

  • Eu am avut o bucata de pulpa intreaga pe care am taiat-o in bucati potrivite. Am batut-o cu ciocanul de carne si am condimentat-o cu sare si piper.

Cotlet de porc la cuptor cu garnitura de fasole verde Cotlet de porc la cuptor cu garnitura de fasole verde

Cotlet de porc la cuptor cu garnitura de fasole verde Cotlet de porc la cuptor cu garnitura de fasole verde

  • Pentru sos am amestecat mustarul cu mierea. Intr-un vas termorezistent am asezat bucatile de carne si le-am dat cu sosul facut mai devreme. Am lasat carnea in frigider pentru aproximativ o ora.

Cotlet de porc la cuptor cu garnitura de fasole verde Cotlet de porc la cuptor cu garnitura de fasole verde

  • Am tocat usturoiul marunt.
  • Dupa ce carnea s-a marinat am presarat peste ea cimbru, busuioc si usturoi. Am adaugat berea, uleiul de masline si am amestecat pentru a ma asigura ca s-au raspandit foarte bine toate condimentele. Am acoperit vasul cu folie de aluminiu si am pus in cuptorul preincalzit pentru 20 de minute.

 

Cotlet de porc la cuptor cu garnitura de fasole verde Cotlet de porc la cuptor cu garnitura de fasole verde

Cotlet de porc la cuptor cu garnitura de fasole verde Cotlet de porc la cuptor cu garnitura de fasole verde

Cotlet de porc la cuptor cu garnitura de fasole verde

  • Dupa cele 20 de minute am indepartat folia si am lasat friptura pana s-a rumenit.

Cotlet de porc la cuptor cu garnitura de fasole verde

Acum garnitura de pastai:

  • Am tocat usturoiul marunt, marunt.

Cotlet de porc la cuptor cu garnitura de fasole verde Cotlet de porc la cuptor cu garnitura de fasole verde

  • Intr-o tigaie inaltuta am topit, la foc mic, untul si am pus uleiul de masline. Dupa ce a sfarait doar un pic am pus fasolea.
  • Dupa doua minute am condimentat cu sare, piper si usturoiul tocat.

Cotlet de porc la cuptor cu garnitura de fasole verde Cotlet de porc la cuptor cu garnitura de fasole verde

Cotlet de porc la cuptor cu garnitura de fasole verde Cotlet de porc la cuptor cu garnitura de fasole verde

  • La final am turnat zeama de lamaie, am mai mestecat un minut si am oprit focul.

Cotlet de porc la cuptor cu garnitura de fasole verde

Cele doua preparate se servesc impreuna calde.

Cotlet de porc la cuptor cu garnitura de fasole verde

Pofta buna!

Ce parere ai despre aceasta reteta?
(2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

6 Responses to Pulpa de porc in sos de mustar cu bere si garnitura de fasole sote

  1. Pishkot

    Foarte buna reteta, delicios preparat!!

    • Camelia Juganaru

      Multumesc!

  2. Mary

    Vreau sa prepar aceasta reteta dar nu stiu ce e mustarul Dijon, n-am mai auzit de el.

    • Camelia Juganaru

      E un tip anume de mustar. Se gaseste in toate supermarketurile mari. Poti folosi si mustar normal.

  3. Claudiu

    Delicioasa … mi-a iesit!
    🙂

    • Camelia Juganaru

      Ma bucur ca ti-a placut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *