Pizza Quattro Formaggi

Pizza Quattro Formaggi este faimoasa pizza italiana cu patru feluri de branza. Cea mai buna combinatie de branza si aluat de pizza posibila. Dupa cum stiti deja Quattro Formaggi inseamna patru feluri de branza. Aceasta combinatie de branzeturi se foloseste la pizza, paste si in diverse salate.

Prezentare video Reteta de Pizza Quattro Formaggi

Pizza Quattro Formaggi

By July 29, 2014

In principiu puteti folosi orice fel de branza doriti. Eu am ales sa fac pizza Quattro Formaggi cu branza gorgonzola, emmentaler, mozzarella si parmezan. Mai puteti folosi si branza Gouda, Fontina, Pecorino sau orice altceva va place.

  • Prep Time : 30 minutes
  • Cook Time : 15 minutes
  • Rating 5 stars - based on 2 review(s)
  • Yield : 2
  • Allergens :

Ingredients

Instructions

Pizza Quattro Formaggi

  • Pentru a face aceasta pizza va trebui sa faceti aluat de pizza conform retetei de aici. Pentru o pizza cu un diametru de 30 de centimetri va trebui sa folositi cam 100-150 de grame de aluat. In reteta de mai sus gasiti ingrediente pentru cinci pizza cu diametru de 30 de cm. Ajustati ingredientele pentru cantitatea de pizza pe care doriti sa o faceti.
  • Apoi va trebuie sos de pizza. Reteta o gasiti aici.
  • Branza mozarella si emmentaler-ul se dau pe razatoarea mare. Gorgonzola se taie in cubulete.

 Pizza Quattro Formaggi Pizza Quattro Formaggi

  • Infainati suprafata de lucru si intindeti aluatul de pizza folosind un sucitor de aluat. Aranjati aluatul intr-o tava rotunda.

Pizza Quattro Formaggi Pizza Quattro Formaggi

  • Ungeti aluatul cu sos de pizza. Peste sosul de pizza aranjati mozarella si emmentalerul rase.
  • Din loc in loc puneti cate un cubulet de gorgonzola. Deasupra presarati parmezan.

Pizza Quattro Formaggi Pizza Quattro Formaggi

Pizza Quattro Formaggi Pizza Quattro Formaggi

  • Pizza se coace in cuptorul incins timp de 15 minute.

Pizza Quattro Formaggi

  • Se feliaza si se serveste cu multa pofta!

Pizza Quattro Formaggi

Sa aveti pofta la Pizza Quattro Formaggi!

Ce parere ai despre aceasta reteta?
(1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *