Piure de Pastarnac

Salutare dragilor! Va prezint o noua reteta pentru bebelusi. Primele retete s-au bucurat de succes asa ca am decis sa continui aceasta mica serie de retete. Vom face in curand retete si pentru todlers si copii mai mari, in tot felul de forme atractive.

Astazi facem Piure de Pastarnac.

Prezentare video Piure de Pastarnac

Piure de Pastarnac

By December 7, 2017

Reteta aceasta poate fi introdusa in alimentatie incepand cu 4 luni.  Pastarnacul se poate introduce inca de la inceput pentru ca nu prezinta riscuri alergenice. E plin e vitamina A, C, B1, postasiu, sodiu, calciu si magneziu. Gustul pastarnacului dulce cu siguranta va fi pe placul celui mic.

Pastarnacul se poate gati la abur, fierbe sau coace.

  • Prep Time : 10 minutes
  • Cook Time : 40 minutes
  • Yield : 4

Ingredients

Instructions

Piure de Pastarnac

  • Pastarnacul se taie in bucati mari, se pune intr-o tava de jena, se pune o ceasca de apa si se se coace in cuptorul incins la 180 de grade pentru 40 de minute.

Piure de Pastarnac

  • Bucatile de pastarnac gatite se paseaza la blender impreuna cu zeama care a ramas in tava.
  • Dupa ce ati obtinut un piure fin adaugati un pic de ulei de masline.

Piure de Pastarnac

Pofta mare celui mic!

Pentru mai multe retete de bebelusi intrati aici.

Orez cu Legume pentru Bebelusi Quinoa cu Porumb si Fasole rosie

Budinca de Gris cu Dovlecei

Ce parere ai despre aceasta reteta?
(1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *