Paste cu Pui, Ciuperci si Sos de Smantana

Salutare tuturor! In perioada asta absolut “interesanta” pe care o traversam v-am pregatit ceva nou pe canalul de youtube. Am filmat o reteta live si am gatit alaturi de cei care m-au urmarit reteta de Paste cu Pui, Ciuperci si Smantana. O reteta care este gata in doar 30 de minute si este foarte gustoasa. Prietenii de la Delikat m-au provocat sa va prezint reteta asta pentru ca este o perioada in care cu totii gatim acasa mai mult ca niciodata, mai ales retete rapide si delicioase!Acum, mai mult decat oricand, este momentul perfect de reconectare cu familia, de cunoaștere și mai presus de comunicare cu cei dragi. Iar cu cei dragi aflati la distanta, ne „vedem” virtual 😊Gustul de acasa, de care ne bucuram cu totii zilele acestea, este de fapt gustul bucuriei de a fi impreuna acasa.

Prezentare video Paste cu Pui, Ciuperci si Sos de Smantana

Paste cu Pui, Ciuperci si Sos de Smantana

By March 27, 2020

Retetele cu paste sunt printre preferatele mele atunci cand vreau sa gatesc ceva rapid si satios.

Pentru reteta asta am folosit cubulete de piept de pui, dar se poate face si cu pulpe de pui. Bucatelele de pulpa sunt mai zemoase si mai fragede. Am inclus in reteta ciuperci, dar puteti sa folositi si rosii uscate, ardei, dovlecei, sau alte legume.

Smantana lichida face ca pastele sa fie cremoase si gustoase, iar Delikat Gust de Gaina fara monoglutam ofera retetei o savoare aparte.

Sa ne apucam de treaba

  • Prep Time : 10 minutes
  • Cook Time : 30 minutes
  • Yield : 2

Ingredients

Instructions

  • Se pun la fiert 3 litri de apa impreuna cu 3 linguri de sare grunjoasa. Cand apa ajunge la punctul de fierbere se adauga spaghetele si se lasa sa fiarba conform instructiunilor de pe pachet, la mine a durat 8 minute. Apoi le scurgem de apa si le tinem de-o parte.
  • Incingem o tigaie in care adaugam putin ulei de masline si rumenim cubuletele de piept de pui timp de 12-15 minute.
  • Cand puiul e rumenit pe toate partile il scoatem din tigaie. In grasimea ramasa adaugam ceapa toacata marunt si o lasam sa se calesca timp de 5 minute. Puteti sa mai adaugati ulei daca ramane prea putin de la pui.
  • Dupa ceapa adaugam ciupercile taiate in felii si le lasam pana cand se inmoaie si zeama pe care o lasa scade.
  • Punem puiul inapoi in tigaie, adaugam usturoiul trecut prin presa, smantana, piper dupa gust si amestecam bine.
  • Adaugam 2 lingurite de Delikat Gust de Gaina fara Monoglutamat si lasam 1 minut la foc mic.
  • Adaugam spaghetele, amestecam bine, adaugam patrunjelul tocat, servim si #StamlaMasaImpreunaAcasa!

Pofta buna!

Pentru mai multe retete cu paste intrati aici.

 

Ce parere ai despre aceasta reteta?
(No Ratings Yet)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *