Negresa de post

Consider ca negresa este una dintre cele bune prajiturele facute pe la noi. Tinand cont ca poporul roman este unul foarte credincios exista variante de post pentru foarte multe feluri de mancare si pentru deserturi. Asa este si negresa de post.

Prezentare video Reteta de Negresa de Post

Negresa de post

By July 29, 2014

In ciuda faptului ca este de post si nu contine nici un ingredient de origine animala este o negresa la fel de gustoasa ca cea de dulce. Eu am ales sa aromatizez negresa mea de post cu gem de zmeura si sa o decorez cu fulgi de midgale.

Puteti folosi orice fel de gem va place. Eu ma gandesc ca merge bine si cu gem sau dulceata de capsuni.

  • Prep Time : 30 minutes
  • Cook Time : 30 minutes
  • Rating 4 stars - based on 4 review(s)
  • Yield : 6
  • Allergens : , ,

Ingredients

Instructions

  • Pentru a face negresa de post va trebui sa amestecati zaharul cu uleiul si cu apa. Se amesteca bine pana se dizolva zaharul.

Negresa de post Negresa de postNegresa de post Negresa de post

  • Faina se amesteca cu cacao, sare, praf de copt. Se omogenizeaza amestecul si apoi se adauga peste ingredientele lichide, treptat. Veti obtine un aluat.

Negresa de post Negresa de post Negresa de post Negresa de postNegresa de post Negresa de post

  • Peste acel aluat se adauga gemul de zmeura, nuca macinata si esenta de rom. Se omogenizeaza si aluatul este gata de copt.

Negresa de post Negresa de post Negresa de post Negresa de post

  • Se toarna intr-o tava potrivita, acoperita cu hartie de copt, si se coace in cuptorul incins timp de 30 de minute sau pana trece testul scobitorii.

Negresa de post Negresa de post Negresa de post Negresa de post

  • Dupa acest timp se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca, se portioneaza si se orneaza cu fulgi de migale.

Sa aveti pofta la negresa de post!

Ce parere ai despre aceasta reteta?
(3 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *