Nachos cu sos de branza

Salut bucatarasilor! Dupa ce v-am scris pana cum cateva retete de nachos cu diferite sosuri am cam ramas fara inspiratie (trist, dar adevarat, apreciati macar sinceritatea). Stim deja din retetele trecute ca au fost inventati de un tip pe nume Nacho pe undeva prin Mexic, ca se pot servi cu mai multe sosuri cum ar fi salsa, salsa fresca si guacamole, ca e mai bine sa ii faceti acasa pentru ca sunt mai sanatosi si asa mai departe. La ultima reteta cu nachos am zis sa prezint fapte inedite legate de acest mult iubit preparat fast food.

Prezentare video Reteta de Nachos cu Sos de Branza

Nachos cu sos de branza

By October 13, 2014

Au fost inventati acum aproximativ 70 de ani de acest baiat despre care va spuneam pe care il chema Nacho. Au fost creati undeva la granita de sud a Americii fiind mai intai populari printre americani si apoi printre mexicani.

Exista nachos traditionali care se servesc cu branza si ardei iute si nachos moderni peste care se adauga guacamole, salsa, smantana si salata.

Cativa infractori s-au gandit ca ambalajele in care se pastreaza branza pentru nachos si ardei iute ar fi modalitatea perfecta de a ascunde droguri si de a le trece peste granita. Ei bine s-au inselat si au fost prinsi.

Cam atat cu istoria. Sa vedem cum sa preparati nachos cu sos de branza:

  • Prep Time : 30 minutes
  • Cook Time : 30 minutes
  • Rating 5 stars - based on 1 review(s)
  • Yield : 4
  • Allergens : , ,

Ingredients

Instructions

  • Nachos se pregatesc dintr-un aluat preparat din malai, sare si apa. Se amesteca bine si se taie in triunghiuri. Apoi se prajesc pana sunt rumeniti bine. Mai multe detalii despre nachos si modalitatea lor de preparare gasiti aici.

Nachos cu sos de branza Nachos cu sos de branza Nachos cu sos de branza Nachos cu sos de branza Nachos cu sos de branza Nachos cu sos de branza Nachos cu sos de branza Nachos cu sos de branza Nachos cu sos de branza Nachos cu sos de branza

  • Pentru sosul de branza se topeste untul intr-o oala cu fund dublu. Se adauga faina si sarea si se amesteca rapid pentru a nu se forma aglomerari de faina.

Nachos cu sos de branza Nachos cu sos de branza Nachos cu sos de branza Nachos cu sos de branza Nachos cu sos de branza Nachos cu sos de branza Nachos cu sos de branza Nachos cu sos de branza

  • Dupa ce se ingroasa se stinge cu lapte si se amesteca bine. Se lasa sa clocoteasca un pic, se adauga mustarul si se condimenteaza cu piper. Amestecati pana la omogenizare.
  • Adaugati branza rasa, omogenizati si sosul de branza este gata. Mai multe detalii despre acest sos gasiti aici.

Nachos cu sos de branza

Pofta buna!

Ce parere ai despre aceasta reteta?
(5 votes, average: 4.40 out of 5)
Loading...

8 Responses to Nachos cu sos de branza

  1. mihaela

    multumesc pentru reteta.

    • Camelia Juganaru

      Cu placere!

  2. Mihnea Gavriloaia

    Whoops!Din greseala am pus prea multa faina si s-au uscat.

    • Camelia Juganaru

      Imi pare rau sa aud asta.

  3. Denisa

    Ce fel de cascaval sau branza ai folosit?

    • Camelia Juganaru

      Buna. Am folosit cascaval obisnuit. Orice brand iti place.

  4. Viorica

    Am respectat reteta de nachos si au iesit foarte tari desi le-am taiat subtiri. De ce oare?

    • Camelia Juganaru

      e posibil sa nu fi fost malaiul suficient de fin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *