Icre de Fasole

Buna ziua dragii mei! Ce faceti voi? Eu una nu mai imi vad capul de treaba. Totul trebuia facut ieri, asa ca trag tare. Dulceata de cirese, de nuci verzi, de cirese galbene, puii de gaina, rasadurile trebuie copilite, nu avem nimic de mancare in frigider, trebuie sa fac curatenie, dar sa si merg pana la ANAF, si cate si mai cate. In conditiile astea ideea de a sta prea mult timp in bucatarie nu exista, mai ales pe caldurile astea. Asa ca fac tot felul de preparate usoare, fara prea multa gatire. Cum sunt aceste Icre de Fasole.

Prezentare video Reteta de Icre de Fasole

Icre de Fasole

By June 17, 2017

Nu auzisem pana recent de treaba asta cu icrele de fasole? Icre....de fasole?! Adica cum? Pai ca un fel de fasole batuta, dar nu chiar. Fasolea fiarta (de la conserva, ca merge mai repede) se paseaza bine si se amesteca cu suc de lamaie. Ulei ca sa se omogenizeze si sa fie fina, sare si piper dupa gust, cateva bucatele de ceapa rosie deasupra si asta-i tot. Cine mai sta sa caleasca ceapa???

Astfel pregatita fasolea seamana oarecum la gust cu icrele. Este mai racoritoare si merge bine chiar cu salata de rosii sau ciuperci sotate. Reteta 100% vegana si uber gustoasa!

 

  • Prep Time : 10 minutes
  • Yield : 4

Ingredients

Instructions

Icre de Fasole

  • Boabele de fasole fiarta se pun in bolul chopperului si se transforma intr-un piure fin. Adaugam treptat ulei pana ajunge la consistenta dorita.
  • Se adauga dupa gust sare, piper si suc de lamaie.

Icre de Fasole

  • Adaugam mare parte din ceapa tocata si mixam putin cat sa se amestece, dar sa nu se zdrobeasca ceapa de tot.
  • Se tine 30 de minute la frigider inainte de servire.

Icre de Fasole

  • La momentul culminat frigeti niste paine, o ungeti cu icrele de fasole, mai presarati un pic de ceapa tocata marunt deasupra si gata!

Icre de Fasole

Pofta mare!

Pentru mai multe retete vegane intrati aici.

 

Supa Chinezeasca de Ciuperci cu Fundite de Soia Quinoa cu Porumb si Fasole rosie

Salata de Cartofi cu Macrou Afumat si Ceapa Rosie  Bastonase de Dovlecei cu Parmezan si Sos de Iaurt

Ce parere ai despre aceasta reteta?
(1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *