Fursecuri de Post

Salutare dragilor! Iata ca suntem din nou in post si e momentul pentru retete specifice. M-am gandit ca nu ar strica sa va arat cum puteti sa faceti delicioase Fursecuri de Post. Sa nu ziceti voi ca nu ma gandesc la cei care tin post sau sunt vegetarieni.

M-am gandit ca v-ar placea aceste fursecuri pentru ca sunt foarte aspectuoase si se pot servi la mesele festive. Se pot si glazura in fel si chip.

Prezentare video Fursecuri de Post

Fursecuri de Post

By November 24, 2017

Fursecurile astea se fac folosind faina, zahar, ulei, lapte de soia, amidon, miere si praf de copt. Toate ingredientele se combina intr-un aluat gros care se poate modela.

Spor la treaba!

  • Prep Time : 20 minutes
  • Cook Time : 10 minutes
  • Yield : 10

Ingredients

Instructions

Fursecuri de Post

  • Intr-un bol mare punem faina, amidonul, praful de copt, sare si le amestecam.

Fursecuri de Post

  • Intr-un alt bol se amesteca zaharul, uleiul, laptele de soia, mierea si esenta de vanilie.
  • Se adauga treptat din ingredientele lichide peste cele uscate.

Fursecuri de Post

  • Se framanta pana obtinem un aluat nelipicios.
  • Aluatul astfel obtinut se intinde pe suprafat de lucru infainata pana obtinem o foaie subtire cam de 1 cm grosime.

Fursecuri de Post

  • Se taie cu decupatoare de prajituri in formele dorite.

Fursecuri de Post

  • Se pun fursecurile pe o tava acoperita cu hartie de copt si se coc pentru 10 minute in cuptorul incins la 180 de grade, sau pana se rumenesc pe margini.

Fursecuri de Post

  • Dupa ce se racesc putin, se servesc cu drag!

Fursecuri de Post

Fursecuri de Post

Pofta mare!

Pentru mai multe retete de post intrati aici.

Pentru mai multe retete vegetariene intrati aici.

Pentru mai multe retete dulci intrati aici.

Prajitura cu gem de prune si nuca  Negresa de post

Gogosi cu mere de post

Ce parere ai despre aceasta reteta?
(No Ratings Yet)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *