Cum se face un piure de cartofi pufos, pufos?

Salutare dragilor! Astazi vorbim despre cea mai tare garnitura din lume, piureul de cartofi. De fapt, acum ca ma gandesc mai bine, toate garniturile din cartofi sunt geniale. Fie ca vorbim despre cartofi prajiti, cartofi taranesti sau natur. Nu ma pot hotari de fapt daca piureul este preferatul meu, sau sunt cartofii prajiti. Hai ca am inceput sa bat campii.

Am stabilit deja ca piureul de cartofi este minunat si ne place tuturor. Dar cum il facem sa fie cel mai bun si pufos? Va zic eu: fierbem cartofii in apa putina astfel incat sa nu absoarba multa apa si sa fie gustosi. Apoi nimerim proportia de unt si lapte si adaugam si smantana lichida. Daca vreti sa aflati toata povestea urmariti clipul de mai jos.

Si pentru toate retetele cu cartofi intrati aici.

Prezentare video Cum se face un piure de cartofi pufos, pufos?

Print Friendly, PDF & Email
Votati aceasta reteta: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 voturi, media: 3.50 din 5 voturi)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *