24 Responses to Contact

  1. Mariam

    I love your cooking soo much <3

    • Camelia Juganaru

      Thank you!

  2. Carolyn Blake

    Buna Ziua Camelia,
    This is your American friend Carolyn. I am very sad to say I was forced to leave Romania and return home to the US. After 7 years in Romania, I was denied a renewal of my visa as Immigration has made it much more hard on Americans to live there. I miss Romanian food terribly. I wonder if you can help me find a way to make borș without a starter? I have not found any source here in Denver, where I now live. I am so hungry for some ciorba and I cannot find any fresh borș. I do have some Borș Magic, but it’s just not the same.

  3. Justin Bragg

    HI,

    Do you offer any private paid cooking lesson via skype? My wife is Romanian and I was hoping to learn to cook for her better.

  4. Mariana

    Carotyn Blake daca doriti aceasta reteta o gasiti aici Reteta de bors (fara huste) make bors without starter , sper sa va ajute. sunt Fan al retetor GatesteUsor.ro Camelia juganaru imi place cum faci totul in mod sanatos si ingrijit. good luck http://romanians.bc.ca/node/6354

    • Camelia Juganaru

      Multumesc!

  5. Oana

    Buna Camelia! Doresc sa te contactez in vederea unei colaborari. Te rog sa-mi lasi datele tale de contact!
    Multumesc
    Oana Vasile
    oana.marina02@yahoo.com

    • Camelia Juganaru

      Adresa mea de e-mail este gatesteusor.ro[at]gmail.com

  6. SHAFINA

    Your cooking is very interesting ,I like your cooking,but I could not understand ,Would you translate English?
    THANK YOU

  7. Dinu Loredana Irene

    Buna Camelia vreau aa iti spun ca imi plac enorm retetele tale, mi se pare ca modul in care gatesti este foarte sanatos si te admir foarte mult, le incerc si eu pe yoate im ivin foarte bune. Iti doresc numai bine si cum gasesc un pic de timp am sa iti scriu din nou si am sa iti trimit si retetele mele. Eu locuiesc in Italia de 15 ani. Te pup mult

    • Camelia Juganaru

      Buna Loredna. Ma bucur mult ca iti plac retetele si ca ti se par utile. Astept sa ne impartasesti cateva retete autentic italiene. Imbratisari!

  8. grigore marcovici

    esti sursa mea de inspiratie,in lungi zile de iarna şi nu numai,ai o grădină minunată,cățeii sunt pasiunea mea,îmi face plăcere săte ascult prezentînd rețete, aduci un aer proaspăt în peisajul culinar!

    • Camelia Juganaru

      Ma bucur mult ca iti plac retetele si ce fac eu. Te pup!

  9. Ghiță

    Mulțumesc pentru toate eforturile depuse la găteșteusor.ro
    Pa pa

    • Camelia Juganaru

      Multumim si noi pentru apreciere!

  10. Diana

    Draga Camelia as dori sa mai adaugi retete cu salate … exemplu salata din cruditati toate variantele posibile, am mancat in Timisoara cu Varza alba era atat de delicioasa. As aprecia mult daca mi-ai arata cum se prepara asa tip de salata cu varza alba si fara, cu maioneza si fara, cu smantana si fara, cu telemea si fara si tot asa 🙂 Supa creme de morcov as vreau sa stiu sa prepar…

    • Camelia Juganaru

      Vom face cateva variante. Multumesc pentru sugestie!

  11. Stanache

    As dori si eu reteta pt tortul dobos

  12. Vlad

    Bunã ziua,

    Sînt in Franța de 28 de ani. Acum 2 ani am descoperit situl dumneavoastrã pe care îl vizitez aproape în fiecare zi.
    Eu sunt nãscut in București, dar mama este din Vaslui, deci am crescut cu o bucãtãrie Moldoveneascã de tradiție.
    Bun. Un exemplu, in Franța nu se gãsește BORȘ, deci intro supã eu pun un pic de lãmîie, dar nu este același lucru.
    Aș dori, bine înțeles dacã puteți, sã-mi aratați cum se poate face sarmale cu varzã dulce sau o supã cu borș,
    dar cum se face borșul?
    Știu cã vã cer mult, dar nu știu unde aș putea sã gãsesc rețete de borș și mai ales rețete Moldovenești.

    Așteptind un rãspuns din partea dumneavoastrã, vã mulțumesc pentru timpul pierdut pentru a citi liniile mele.

    • Camelia Juganaru

      Buna ziua. Ma bucur sa aud ca va place site-ul nostru. Din pacate cu reteta de bors nu pot sa va ajut pentru ca nu am facut niciodata. In ceea ce priveste sarmalele cu varza dulce pregatirea este similara doar ca trebuie oparita varza proaspata intreaga. Frunzele oparite se curata de cotoare si se umplu cu compozitia de carne. Mult succes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *