Concurs – Castiga de Craciun un premiu marca Jata

Concurs

Buna ziua dragii mei! Am hotarat sa fac organizez un concurs de Craciun in care voi oferi cele doua grill-uri marca Jata pe care le-am testat zilele trecute. Cele doua gratare sunt Jata Vitro Magic Grill Vitroceramic 1600W si Jata Terracotta M Grill 1600W

Regulament:
» Persoane cu varsta peste 14 ani si cu o adresa de corespondenta in Romania poate participa la concurs. (Nu putem trimite premiul in afara Romaniei)
» Durata concursului: 22 Noiembrie – 23 Decembrie 2014 ora 23.59.
» Pentru a participa trebuie sa intrati pe pagina mea de Facebook GatesteUsor.ro, sa alegeti o reteta prezentata de catre mine si sa ii dati Share. Inainte de acest lucru trebuie sa copiati descrierea si sa o treceti in campul “descriere” in fereastra care va apare atunci cand dati Share. La final, in postul prezentarii concursului pe pagina de Facebook GatesteUsor.ro, scrieti un comentariu cu textul “Particip!” ca sa va putem identifica usor. (In clip-ul de mai jos aveti prezentarea detaliata a modului de participare)
» Puteti da Share la o reteta care va place doar o data pe zi. Mai multe participari in zile diferite, mai multe sanse de castig!
» Extragerea va avea loc pe data de 24.12.2014 cu ajutorul Random.org si castigatorii vor fi anuntati aici si pe Facebook.
» Primul extras castiga Jata Vitro Magic Grill Vitroceramic 1600W si al doilea extras Jata Terracotta M Grill 1600W.
» Daca persoana extrasa castigatoare nu indeplineste criteriile de participare de mai sus, o noua extragere va avea loc.
» Cele doua premii nu sunt sigilate, ele au fost folosite in decurs de cateva ore in cadrul review-urilor filmate de catre mine aici: Vitro Magic Grill si Terracotta M Grill.

Valoarea premiilor este de 1.000 lei.

Prezentarea Concursului

Bafta la concurs!

Ce parere ai despre aceasta reteta?
(5 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *