Chilli Vegetarian

Salutare tuturor!  M-am gandit sa va pregatesc astazi  o reteta minunata plina de legume gustoase si sanatoase, Chilli Vegetarian. Pentru ca a venit primavara eu imi petrec din ce in ce mai mult timp afara ocupandu-ma de gaini, rasadurile din solar si o multime de alte activitati de primavara. Sunt foarte norocoasa ca locuiesc la curte si pot sa ies tot timpul afara. Si tocmai pentru ca atunci cand e insorit nu prea am stare sa stau in casa caut mereu retete rapide care sa nu ma tina mult timp in bucatarie. Din punctul asta de vedere reteta de azi, Chilli vegetarian, e super potrivita pentru ca se face in doar 30 de minute. Sper sa va placa!

Prezentare video Chilli Vegetarian

Chilli Vegetarian

By April 4, 2020

Prietenii de la Delikat m-au provocat sa va prezint reteta asta pentru ca este o perioada in care cu totii gatim acasa mai mult ca niciodata, mai ales retete rapide si delicioase!Acum, mai mult decat oricand, este momentul perfect de reconectare cu familia, de cunoaștere și mai presus de comunicare cu cei dragi. Iar cu cei dragi aflati la distanta, ne „vedem” virtual 😊Gustul de acasa, de care ne bucuram cu totii zilele acestea, este de fapt gustul bucuriei de a fi impreuna acasa.

Reteta este potrivita pentru meniurile vegetariene sau zilele de post. Puteti include in acest chilli orice legume va sunt pe plac. Eu am ales sa o pregatesc cu legume pe care le aveam deja in frigider si in camara astfel incat sa evit un drum la magazin. Sa ne apucam de treaba!

  • Prep Time : 5 minutes
  • Cook Time : 25 minutes
  • Yield : 4

Ingredients

Instructions

  • Intr-o tigaie mare incingem putin ulei de masline si calim ceapa si morcovii tocati marunt pentru 5-6 minute.
  • Adaugam apoi ardeiul taiat in bucati mai mari si il lasam si pe el sa se inmoaie putin.
  • Desfacem conserva de fasole si o scurgem de zeama. O adaugam in tigaie si amestecam bine.
  • Dupa 5 minute putem adauga rosiile cuburi din conserva imprena cu foile de dafin.
  • Amestecam bine, adaugam piper, usturoi trecut prin presa, 2 lingurite de Delikat Bulgarasi de Savoare Legume, boia dulce si afumata.
  • Lasam la foc potrivit pentru 10-12  minute astfel incat toate gusturile sa se combine.
  • Gustam si potrivim de condimente. Daca este totul pe placul nostru putem opri focul.
  • Servim cu chipsuri de torilla si cubulete de avocado, daca avem la indemana.

Pofta mare!

Pentru mai multe retete vegetariene intrati aici.

Pasta de Fasole cu Sfecla Coltunasi umpluti cu Fasole rosie, Ciuperci si nuci Caju

Ghebe cu Usturoi Cartofi umpluti cu Legume

Ce parere ai despre aceasta reteta?
(1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *