Chiftele

Ei bine am ajuns si la reteta de chiftele. Preparat mult indragit de cei ce stau la masa si mult disputat de gospodine, fiecare dintre ele avand reteta magica a celor mai bune chiftele. Secretul chiftelelor sta in amestecul de condimente folosit. Dupa cum va spuneam fiecare gospodina foloseste diferite condimente.

Prezentare video Reteta de Chiftele

Chiftele

By October 7, 2013

Nu am putea discuta despre originea chiftelei deoarece se regaseste in bucatariile multor tari. Gasim chiftelute cu paste in Italia, falafel in zona araba, albondigas in Mexic. In America burgerii nu ar fi ce sunt fara chiftelele de carne, nemtii le numesc königsberger klopse si grecii keftedes. Sa nu uitam de chiftelutele suedeze. Sa va prezint reteta dupa care imi place mie sa fac chiftelele.

Ingredients

Instructions

Chiftelute Chiftelute

Chiftelute

  • Incepem prin a toca ceapa,usturoiul si mararul marunt si a da morocovul si cartoful pe razatoarea mica.

Chiftelute Chiftelute

Chiftelute Chiftelute

  • Inmuiem paine in apa si inainte de a o adauga peste compozitie o scurgem bine.
  • Amestecam carnea tocata cu ouale, ceapa, morcov, cartof, marar, sare si piper. Cand s-a omogenizat compozitia ne putem apuca de format chiftelele.

Chiftelute Chiftelute

Chiftelute Chiftelute

  • Le modelati dupa dorinta, mici si rotunde sau mai mari si plate. Le dati prin faina si le prajiti in ulei incins pana devin maronii.

Chiftelute Chiftelute

Chiftelute

  • Se potrivesc demential cu piure de cartofi si salata de varza alba.

Chiftelute

  • Pofta buna!
Ce parere ai despre aceasta reteta?
(4 votes, average: 4.50 out of 5)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *