Cheesecake American cu Baz

Cheesecake American cu Baz.  Dragii mei dupa cum va povesteam in articolul trecut si pe facebook, am filmat doua retete delicioase impreuna cu Baz de la Masterchef. Baz are restaurantul Buffalo Baz unde face preparate tipic americane cum ar fi bugeri si cheesecake. Asa ca a venit alaturi de mine si de voi, cititorii, pentru a face burgeri si cheesecake. In articolul trecut v-am povestit cum a fost cu burgerul si acum cheeescake-ul delicios!

Prezentare video Reteta de Cheesecake American

Cheesecake American cu Baz

By November 24, 2015

Baz mi-a povestit ca acest Cheesecake a fost unul dintre motivele pentru care a primit sortul la Masterchef. Unul dintre jurati a mancat singur toata portia de cheesecake pe care a pregatit-o si a fost placut impresionat.

Asa ca urmeaza sa va prezint reteta lui Baz de cheesecake cu capsuni, la pahar, demna de Masterchef.

  • Prep Time : 15 minutes
  • Yield : 3

Ingredients

Instructions

Cheesecake American

  • Am folosit capsuni congelate pe care le-am pregatit astfel: congelate fiind le-am tocat in cubulete si le-am amestecat cu 2 lingurite de zahar brun si cateva frunze de menta proaspete. Le-am lasat in felul acesta pana cand a venit momentul sa le adaugam in cheesecake.

Cheesecake American

  • Biscuitii digestivi se maruntesc foarte bine la blender si apoi se amesteca cu unt topit si un praf de scortisoara pana cand totul are o consistenta ca de nisip ud.

Cheesecake American

  • Crema de branza se amesteca cu zahar pudra, suc de lamaie, zahar vanilat si esenta de vanilie. Se omogenizeaza bine.
  • Baz a servit acest cheesecake in pahare. La baza fiecarui pahar a pus un strat de biscuiti, apoi crema de branza si deasupra topping de capsuni cu tot cu siropul pe care ele l-au lasat.

Cheesecake American

  • Se lasa putin la frigider inainte de servire.

Cheesecake American

Pofta mare!

Si daca vreti mai multe retete dulci si interesante intrati aici.

Cheesecake Mini cheesecake cu capsuni

Cheesecake cu ciocolata Cheesecake de Craciun fara gluten

 

Ce parere ai despre aceasta reteta?
(3 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *