Ceaun cu Carne de Porc si Legume

Salutare dragilor! Pentru ca weekendul trecut am fost la munte si am petrecut frumos alaturi de oameni dragi, am avut ocazia sa fac cateva retete traditionale, in aer liber. Prietenii nostrii au in curte spatii amenajate pentru ceaun, protap, disc pentru legume si tot felul de ustensile pentru gatit in aer liber. Se pot face tot felul de preparate minunate in libertate absoluta.

Printre retetele pe care le-am facut se numara si Ceaunul cu Carne de Porc si Legume

Este o tocana gustoasa din carne de porc, cu multe legume, cu sos de rosii, condimente si vin rosu. O tocana care se gateste incet la foc de lemn, in aer liber si curat, alaturi de oameni frumosi si buni.

Asa ca va invit si pe voi sa urmariti mai jos reteta video. Pupici!

Prezentare video Ceaun cu Carne de Porc si Legume

Print Friendly, PDF & Email
Votati aceasta reteta: 1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi, media: 5.00 din 5 voturi)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *