Cascaval pane

Cascavalul pane este aperitivul acela ideal pentru o masa rapida a carei preparare nu dureaza mai mult de 15 minute. Nici nu as putea spune ca gatesc atunci cand fac cascaval pane, dar este un preparat indragit la mine acasa asa ca il fac destul de des. Poate fi un preparat ideal pentru micul dejun.

Cascaval pane

By February 10, 2014

Dupa cum ati observat probabil exista variante in comert de cascaval pane gata imbracat in pesmet, care trebuie doar rumenit un pic in tigaie. Va promit eu ca nu merita sa cumparati cascaval la supra pret cand puteti sa il faceti atat de usor acasa.

Va invit sa incercati acest preparat la urmatorul mic dejun.

Ingredients

Instructions

  • Mai intai bateti cele doua oua cu un pic de piper, dupa gust. Am ales sa nu mai pun sare deoarece cascavalul este destul de sarat.

Cascaval pane Cascaval pane Cascaval pane

  • Cascavalul trebuie taiat in felii destul de groase ca sa nu se topeasca prea repede in timpul prajirii.
  • Fiecare felie de cascaval se da prin faina, apoi prin ou. Operatiunea se repeta de doua ori si la final se imbraca in pesmet.

Cascaval pane Cascaval pane Cascaval pane Cascaval pane Cascaval pane Cascaval pane

  • Dupa ce ati imbracat bine feliile de cascaval in crusta este timpul sa le prajiti, in ulei incins, timp de 1-2 minute pe fiecare parte. Aveti grija sa nu le prajiti prea mult pentru ca riscti sa se topeasca cascavalul in tigaie.

Cascaval pane Cascaval pane Cascaval pane

  • Se serveste cald.

Pofta buna!

Prezentare video Reteta de Cascaval Pane

Ce parere ai despre aceasta reteta?
(No Ratings Yet)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *