Hello guys! V-am pregatit o super garnitura pentru friptura de miel de Paste. Drum rollll!Pam Pam! Cartofi copti la cuptor cu rozmarin si usturoi! Este o reteta super gustoasa, care a devenit atat de populara incat e aproape banala. Daca nu ati mai facut niciodata trebuie neaparat sa incercati!
Se fac foarte usor si merg perfect cu orice friptura sau ca atare.
Prezentare video Cartofi cu Rozmarin la cuptor
Cartofi cu rozmarin la cuptor

Se fac la fel de simplu ca orice cartofi cartofi la cuptor doar ca pe acestia ii aromam cu rozmarin, catei de usturoi, ii ungem cu ulei de masline si unt pentru extra gust. Daca vreti sa ii faceti mai light renuntati la unt.
Pentru acest preparat am folosit cartofi noi, foarte gustosi. Se pot face si cu cartofi obisnuiti bine inteles. Data viitoare sper sa gasesc cartofi noi din aceia mici, mici pe care sa ii gatesc intregi.
- Prep Time : 5 minutes
- Cook Time : 35 minutes
- Yield : 4
- Allergens : Cartofi
Ingredients
Instructions
- In functie de dimensiunea lor cartofii se taie in cubulete si se pun intr-o tava sau un vas de jena.
- Frunzele de rozmarin se maruntesc.
- Usturoiul se zdrobeste cu lama cutitului si se marunteste.
- Cartofii se condimenteaza cu sare, piper, rozmarin si usturoi. Se pun cativa ml de ulei de masline si se amesteca bine.
- Se niveleaza cartofii in tava si printre ei se pun cubulete de unt.
- Se coc in cuptorul incins la 180 de grade pentru 35-40 de minute. La jumatatea timpului se amesteca pentru a se rumeni uniform.
- Se servesc calzi cu multa pofta!
Pofta mare!
Pentru mai multe retete delicioase de garnituri intrati aici.
Leave a Reply