Zilele acestea am fost in cautarea unor garnituri cat mai interesante cu cartofi. Asa ca veti gasi de acum inainte cateva retete speciale cu mult indragitii cartofi. Am facut recent aceasta reteta de Cartofi acordeon la cuptor cu usturoi si parmezan si au iesit excelent.
Prezentare video Reteta de Cartofi copti cu Usturoi si Parmezan
Cartofi copti cu usturoi si parmezan

Sunt o garnitura excelenta pentru fripturi sau peste, mai ales daca doriti sa va impresionati musafirii. Se fac foarte usor si nu necesita mult timp de gatire. In plus usturoiul si parmezanul se combina de minune impreuna cu cartofii.
- Prep Time : 15 minutes
- Cook Time : 60 minutes
- Rating
- Yield : 2
- Allergens : Cartofi
Ingredients
Instructions
- Cartofii se coc in coaja asa ca trebuie spalati foarte bine. Daca nu va place ideea de a-i coace in coaja puteti sa ii decojti.
- Cartofii se cresteaza in multe felii cat mai subtiri pe inaltime, fara sa se taie pana la capat.
- Intre feliile cartofului se aranjeaza cate o feliuta de usturoi.
- Se condimenteaza cartofii cu sare, piper, boia iute si rozmarin. Se ung cu ulei de masline si se coc in cuptorul preincalzit pentru o ora. Incercati sa introduceti condimente si ulei intre feliile cartofului. Nu uitati sa ii intorceti din cand in cand.
- Dupa timpul de coacere, cat timp cartofii sunt inca calzi, se pun bucatele de unt intre feliile cartofului si se presara parmesan deasupra.
- Se servesc calzi.
Pofta buna!
Ce parere ai despre aceasta reteta?
Am probat reteta ta si pot spune….. mmm Tare Buni sunt cartofi!
ma bucur ca ti-a placut, sa-mi trimiti poze data viitoare :d
esti o scumpa, felicitari pentru tot ceea ce faci , chiar ai retete fff bune!!!!!!!!!!!!!!
delicios, eu am mai pus impreuna cu cartofii niste rosii…un post foarte gustos