Caras la cuptor cu capere si rosii

V-am zis ca imi place carasul nu? De cele mai multe ori l-am mancat prajit ca in reteta de aici. Am vrut sa gasesc o noua modalitate de a-l pregati care sa nu implice ulei. L-am pregatit la cuptor cu sos de rosii si capere.

Prezentare video Reteta de Caras la cuptor cu Capere si Rosii

Caras la cuptor cu capere si rosii

By November 10, 2013

M-am gandit sa pun langa caras capere (nu de alta, dar aveam un borcan deschis in frigider), rosii cherry, ardei si dovlecel. Impreuna cu sosul pe care l-am pregatit trebuie sa va spun ca a iesit delicios.

  • Prep Time : 20 minutes
  • Cook Time : 40 minutes
  • Rating 4.8 stars - based on 5 review(s)
  • Yield : 3
  • Allergens :

Ingredients

Instructions

  • Eu am avut peste gata curatat pe care l-am dat cu sare si piper sa isi i-a gust.

Caras la cuptor cu capere si rosii Caras la cuptor cu capere si rosii

  • Am taiat dovlecelul si ardeiul in felii, ceapa am tocat-o fin si rosiile cherry l-am taiat in doua. Patrunjelul l-am tocat marunt.

Caras la cuptor cu capere si rosii Caras la cuptor cu capere si rosii Caras la cuptor cu capere si rosii Caras la cuptor cu capere si rosii

  • Pentru sos am amestecat uleiul de masline cu zeama de lamaie, vinul, cimbrul, caperele, patrunjelul si usturoiul pisat. Am mixat totul foarte bine.

Caras la cuptor cu capere si rosii Caras la cuptor cu capere si rosii Caras la cuptor cu capere si rosii Caras la cuptor cu capere si rosii

  • Am umplut burta pestelului cu sos si l-am asezat intr-un vas de yena (puteti folosi si o tava). Dupa ce am umplut toti pestii am mai pus sos si peste ei.

Caras la cuptor cu capere si rosii Caras la cuptor cu capere si rosii

  • Apoi am asezat legumele, am presarat cu ceapa verde si am adaugat restul sosului.

Caras la cuptor cu capere si rosii Caras la cuptor cu capere si rosii

  • Am bagat pestele la cuptor timp de 40 de minute.

Caras la cuptor cu capere si rosii Caras la cuptor cu capere si rosii

Pofta buna!

Ce parere ai despre aceasta reteta?
(No Ratings Yet)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *