Candy Bar

Salutare dragilor! Va prezint astazi reteta e de la un clip la care am muncit foarte mult. Candy Bar pentru o petrecere de fetita. M-am gandit ca v-ar placea cateva retete de deserturi foarte aspectuoase si usor de facut. Ideile astea de retete se pot folosi pentru petreceri aniversare, petreceri in pijamale, botez sau orice alta ocazie festiva.

Eu am gandit acest Candy Bar pentru petrecerea unei fetite. Daca va plac ideile mele pot sa fac si pentru baietei, de paste/craciun sau orice alte idei aveti voi.

Prezentare video Candy Bar

Candy Bar

By May 19, 2018

Am pregatit cake pops, fursecuri glazurate, bezele roz, desert la pahar cu biscuiti digestivi si crema de vanilie si briose glazurate. Eu am pregatit deja cateva etape ale deserturilor de dinainte pentru ca totul sa mearga mai repede. Daca faceti si voi un candy bar va sugerez sa pregatiti din timp tot ce puteti (briose, bezelele roz, fursecuri, bilutele de cake pops,  crema de vanilie, decorul din fondant, etc) pentru ca in ziua petrecerii doar sa decorati.

Candy Bar

Daca intrati pe likurile de mai sus gasiti retetele complete si alte idei de decorare. Eu am sa va explic in cele de mai jos doar cum sa asamblati si sa decorati deserturile urmand ca voi sa pregatiti toate cele de dinainte.

  • Yield : 12

Ingredients

Instructions

Candy Bar Candy Bar

Bezele roz:

Candy Bar

  • Batem albusurile spuma impreuna cu un praf de sare. Adaugam zaharul pudra treptat, lingura cu lingura si mixam pana obtinem o bezea tare si lucioasa.
  • Adaugam colorant pana obtinem culoarea dorita si mixam.

Candy Bar

  • Transferam compozitia intr-un pos si formam bezele pe o tava acoperita cu hartie de copt. Le coacem in cuptorul incins la 110 de grade pentru 90 de minute fara a deschide cuptorul. Cand sunt gata infigem in ele cate un bat de acadea sau o frigaruie taiata la capat.

Desert la pahar:

Candy Bar

  • Maruntim biscuitii digestivi la belender si ii amestecam cu unt topit.
  • In paharute mici presam usor biscuitii digestivi.
  • Punem crema de vanilie intr-un pos si acoperim stratul de biscuiti. Daca pregatiti crema de vanilie de dinainte, ceea ce va recomand, trebuie sa o acoperiti cu folie de plastic direct in contact cu crema pentru a nu forma pojghita.

Candy Bar

  • Punem doua straturi de crema si de biscuiti si decoram cu fructe/bombonele de zahar/ciocolata rasa/etc.

Decoruri din fondant:

Candy Bar

  • Framantam fondantul cu mainile pentru a-l incalzi ajutandu-ne de zahar pudra.
  • Il impartim in 5 parti (in functie si de cate culori vrem sa facem).

Candy Bar

  • Intindem fondantul alb pe o planseta si taiem floricele, frunze, cercuri albe de dimensiunea brioselor, forme similare frusecurilor si orice altceva doriti de culoare alba.
  • Luam alta bucatica de fondant, o intindem putin si punem cateva picaturi de colorant. Framantam bine pana cand fondantul s-a colorat uniform. Il intindem si il decupam.
  • Procedam la fel pana obtinem decoruri de toate culorile.

Candy Bar

  • Din colorant rosu si alb facem fundite rosii cu buline albe si panglica alba la mijloc pentru briose.

Briose:

Candy Bar

  • Pe unele briose punem un strat subtire de glazura cu unt si le acoperim cu fondant colorat.
  • Pe alte briose le decoram cu glazura alba si roz trecuta prin pos.

Candy Bar

  • Eu am vrut sa fac cateva briose Minnie asa ca am folosit doi biscuiti oreo pe post de urechi si fundita de fondant facuta mai sus. Pe restul le-am decorat cu floricele de fondant si bomboane de zahar.

Cake Pops:

Candy Bar

  • Pregatim bilutele de tort.
  • Topim cele doua feluri de ciocolata pe baie de aburi.
  • Punem putina ciocolata pe fiecare bat de acadea si il infigem in biluta de aluat. Dam la rece pana se intareste ciocolata.
  • Acoperim bilutele cu ciocolata alba si neagra si lasam sa se scurga excesul.
  • Apoi le decoram cu bombonele de zahar.

Fursecuri si glazura Royal Icing:

Candy Bar

  • Cand fursecurile sunt calde, abia scoase din cuptor infigeti in ele bete de acadele sau de frigarui taiate la capete.
  • Batem albusurile spuma impreuna cu un praf de sare.

Candy Bar

  • Adaugam treptat zaharul pudra. Glazuram fursecurile si lasam un pic glazura sa se intareasca. Decoram cu bombonele de zahar si de fondant.

Candy Bar

  • Eu am pus un pic de galzura de unt pe cateva fursecuri, le-am acoperit cu fondant si cu floricele.

Candy Bar

  • Cam atat dragilor, daca aveti nevoie de informatii suplimentare stiti unde ma gasiti. Sper sa fie pe placul oamenilor vostri dragi aceste deserturi.

Candy Bar

Spor la treaba si pofta mare!

Candy Bar

Pentru mai multe retete dulci intrati aici.

Pentru mai multe retete festive intrati aici.

Tort Red Velvet Cupcakes cu Morcovi

Rulouri cu Mere in forma de Trandafiri Clatite Americane cu Afine

 

 

Ce parere ai despre aceasta reteta?
(No Ratings Yet)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *