Briose aperitiv cu Legume si Sunca

Salutare dragilor! Briosele aperitiv cu Legume si Sunca sunt printre cele mai versatile chestii pe care puteti sa le pregatiti. Se pot servi ca aperitiv, mic dejun sau, daca va incapatanati, chiar la pranz. Puteti sa le faceti cam cu orice ingrediente aveti in frigider si in camara.

Prezentare video Briose aperitiv cu Legume

Briose aperitiv cu Legume

By March 26, 2018

Facem un aluat ca de clatite, doar ca mai gros, in care adaugam tot ce ne pofteste inima. Eu am folosit ceapa verde, sunca de praga, porumb, ardei, mazare, parmezan si cascaval.

Am obtinut briose pufoase si foarte gustoase. Sper sa va placa si voua!

  • Prep Time : 25 minutes
  • Cook Time : 25 minutes
  • Yield : 12

Ingredients

Instructions

Briose aperitiv cu Legume

  • Ouale se bat bine cu sare si piper.

Briose aperitiv cu Legume

  • Adaugm lapte, smantana si mixam.
  • Adaugam in fir subtire uleiul.

Briose aperitiv cu Legume

  • Amestecam faina cu praful de copt si o adaugam treptat peste amestecul de oua.
  • La final trebuie sa fie ca o smantana groasa.

Briose aperitiv cu Legume

  • Adaugam topping-urile maruntite, unde e cazul: sunca, ardei rosu, mazare, ceapa verde, porumb, o parte din cascaval ras, parmezan si amestecam bine.

Briose aperitiv cu Legume

  • Impartim compozitia in 12 forme de briose unse cu ulei sau intr-o tava de briose tapetata cu hartii speciale.
  • Presaram deasupra cascavalul ramas si coacem in cuptorul incins la 180 de grade pentru 25 de minute.

Briose aperitiv cu Legume

  • Le lasam sa se raceasca putin si le servim impreuna cu cei dragi!

Briose aperitiv cu Legume

Pofta mare!

Briose aperitiv cu Legume

Briose aperitiv cu Legume

Pentru mai multe retete de aperitive intrati aici.

Chiftele de Post cu Legume si Verdeturi Parjoale Moldovenesti

Placinte Romanesti umplute cu Branza Telemea, Marar si Ceapa Verde Cum se prepara un Aperitiv Pinguini cu Masline si Crema de Branza?

Ce parere ai despre aceasta reteta?
(1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *