Hello guys! Astazi facem un delicios bors de loboda primavaratic! Stiti voi loboda aceea rosiatica si foarte sanatoasa! Spre surprinderea mea am vazut in piata si loboda verde. Noi folosim azi loboda rosie pentru un bors foarte gustos, sanatos si rosiatic.
Prezentare video Reteta de Bors de Loboda
Bors de loboda

In fiecare primavara astept cu nerabdare urzicile, loboda, spanacul, leurda pentru a face mancare proaspata si sanatoasa.
Loboda contine mult substante benefice, curata sangele si stimuleaza metabolismul. Gasiti mai multe detalii pe net.
Borsul acesta e super sanatos si delicios. Am pus in el loboda, legume radacinoase, ceapa, leustean si bors.
Ingredients
✓ LIVRARE LA DOMICILIU ⇛ [ Cumpără ] avantajos ingredientele pentru această rețetă!
Instructions
- Se toaca marunt ceapa alba, morcovii, telina, pastarnacul, radacina de patrunjel.
- Intr-o oala cu apa (eu am pus cam 4 litri) se pun toate legumele tocate mai sus. Se fierb la foc potrivit timp de 20-30 de minute pana cand legumele radacinoase sunt bine fierte.
- Apoi se adauga loboda taiata fasiute si orezul. Se mai fierb 20 de minute pana cand infloreste orezul.
- Separat se pune borsul la fiert.
- Dupa ce trec cele 20 de minute se adauga borsul fierbinte si sarea. Borsul de loboda se mai fierbe 10 minute si se gusta.
- Se opreste focul si se adauga patrunjelul, ceapa verde si leusteanul toate tocate marunt.
- Borsul de loboda se serveste fierbinte cu mamaliguta calda si ardei iute.
Pofta mare!
Sfaturi:
- Aceasta reteta este una de post. Daca nu tineti neaparat sa fie de post puteti sa dregeti ciorba cu smantana si un ou batut.
- Mie imi plac ciorbele mai dese, asa este si acesta, daca doriti puteti sa puneti mai putine legume radacinoase.
Ce parere ai despre aceasta reteta?
Leave a Reply