Bomboane Raffaello

Cu totii iubim Bomboanele Raffaello nu-i asa? E ceva minunat in napolitana rotunda, umpluta cu crema dulce si migdala, invelita in nuca de cocos. Ei bine am o reteta cu ajutorul careia puteti face acasa aceste bomboane delicioase.

Prezentare video Reteta de Bomboane Raffaello

Bomboane Raffaello

By December 12, 2013

Sunt foarte usor de facut si ies foarte asemanatoare cu originalul, mai putin partea aceea crocanta pe care nu am reusit inca o imit.

Trebuie neaparat sa folositi lapte condensat din acela gros pentru ca bomboanele sa se lege bine. Va sugerez sa il folositi pe cel de la Nestle.

Cantitatea de migdale este aproximativa. Va trebuie practic cate o migdala pentru fiecare bomboana. Nu am reusit sa numar bomboanele dupa ce le-am facut, dar mi-a iesit un platou plin si mi-au mai ramas cateva migdale.

  • Prep Time : 30 minutes
  • Rating 5 stars - based on 2 review(s)
  • Yield : 12

Ingredients

Instructions

Bomboane Rafaello

  • Se amesteca laptele condensat cu zahar pudra, unt topit si 200 de grame de nuca de cocos. Trebuie sa va iasa un aluat sfaramicios care se modeleaza usor. Daca nu se modeleaza cum trebuie mai adaugati nuca de cocos.

Bomboane Rafaello Bomboane Rafaello

Bomboane Rafaello Bomboane Rafaello

Bomboane Rafaello

  • Formati o biluta de marime potrivita cu palmele. In mijlocul ei puneti o migdala si rotunjiti-o.

Bomboane Rafaello Bomboane Rafaello

  • Treceti biluta prin nuca de cocos. Continuati in acest fel pana terminati compozitia.

Bomboane Rafaello  Bomboane Rafaello

  • Lasati-le cam o ora la frigider sa se intareasca, inainte de servire.

Bomboane Rafaello

Pofta buna!

 

Ce parere ai despre aceasta reteta?
(No Ratings Yet)
Loading...

One Response to Bomboane Raffaello

  1. TeoBucatar

    Preferatele mele, o minunatie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *