Batoane Bounty

Buna ziua dragilor! Vara a revenit in forta asa ca este momentul perfect pentru un desert de casa fara coacere la cuptor. Delicioase Batoane Bounty de casa. Mie imi place ciocolata si imi plac diferitele tipuri de batoane din comert, cum sunt bounty, snickers sau mars. M-am gandit ca este o idee buna sa le facem in casa. Sunt foarte similare si mult mai sanatoase!

Prezentare video Reteta de Batoane Bounty

Batoane Bounty

By June 12, 2017

Pentru reteta asta singurul moment in care vom folosi focul este atunci cand topim ciocolata pentru glazura. Deci este o reteta perfecta pentru zilele calduroase.

Aveti nevoie de nuca de cocos, lapte condensat (a carui reteta o gasiti aici sau il cumparati din comert), unt, esenta de vanilie si ciocolata pentru glazura. Se fac numai decat!

  • Prep Time : 20 minutes
  • Cook Time : 5 minutes
  • Yield : 6

Ingredients

Instructions

Batoane Bounty

  • In cel mai mare bol pe care il aveti se pun nuca de cocos, untul la temperatura camerei, esenta de vanilie si laptele condensat. Se amesteca si se framanta cu mana pana cand obtineti o compozitie modelabila.
  • Din compozitia obtinuta se modeleaza batoane care se aranjeaza pe un platou sau o tava acoperita cu hartie de copt. Se dau pentru 2 ore la frigider sau 30 de minute la congelator.

Batoane Bounty

  • Cand batoanele sunt bine intarite ne putem apuca de glazura: bolul cu ciocolata se pune peste o oala cu apa clocotita si se lasa pana cand ciocolata se topeste si se transforma intr-o glazura omogena. Dupa ce ciocolata s-a topit, tinem in continuare bolul pe baia de abur astfel incat sa nu se intareasca pe parcursul glazurarii.

Batoane Bounty

  • Ajutandu-va de doua furculite treceti batoanele prin ciocolata si scurgeti excesul. Le puteti pune pe un gratar astfel incat excesul de ciocolata sa se scurga.

Batoane Bounty

  • Batoanele Bounty se lasa in pace pana se intareste ciocolata si apoi sunt gata pentru a fi servite.

Batoane Bounty

Pofta mare!

 

Batoane Bounty

Pentru mai mult retete super dulci intrati aici.

Tips:

  • Daca bagati batoanele la rece cu tot cu gratar, ciocolata se va lipi de gratar si vor fi greu de scos apoi.

Prajitura Snickers Piersici umplute cu Gem de Caise

Prajitura Tosca Chec Zebra

Ce parere ai despre aceasta reteta?
(1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *