Aperitiv cu Fasole verde si Bacon

Salutare dragilor! M-am gandit sa va prezint un aperitiv foarte interesant astazi. Cine zice ca aperitivele trebuie sa fie doar mezeluri sau branzeturi? Putem sa pregatim aperitive interesante folosind ingrediente la indemana in doi timpi si trei miscari. Asadar astazi Aperitiv cu Fasole Verde si Bacon!

Prezentare video Aperitiv cu Fasole verde si Bacon

Aperitiv cu Fasole verde si Bacon

By February 26, 2019

Pentru reteta asta am folosit fasole verde congelata pe care am oparit-o rapid pentru a se inmuia putin si m-am asigurat ca ramane verde si crocanta. Am pregatit un sos pentru fasole cu unt, usturoi si putin zahar. M-am ajutat de bacon pentru a forma buchetele de fasole pe care le-am stropit cu sos si le-am bagat la cuptor. Baconul a devenit crocant si pastaile de fasole aromate. Sper sa va placa!

  • Prep Time : 10 minutes
  • Cook Time : 20 minutes
  • Yield : 4

Ingredients

Instructions

Aperitiv cu Fasole verde si Bacon

  • Punem o cratita mare cu apa la fiert in care punem sarea grunjoasa. Cand apa ajunge la punctul de fierbere punem fasolea si o lasam sa fiarba 3 minute. Dupa ce este gata o scoatem intr-un bol cu apa rece pentru a opri procesul de gatire.

Aperitiv cu Fasole verde si Bacon

  • Topim untul si il amestecam cu zahar brun si usturoi.

Aperitiv cu Fasole verde si Bacon

  • Taiem feliile de bacon in jumatate pe lungime pentru a obtine fasii subtiri.
  • Alegem cele mai lungi pasta de fasole, cam 7-8 si rulam fasia de bacon in jurul lor. Prindem cu o scobitoare pentru a nu se desface.

Aperitiv cu Fasole verde si Bacon

  • Condimentam buchetelele cu sare, piper si le ungem cu untul aromat.

Aperitiv cu Fasole verde si Bacon

  • Le coacem in cuptorul incins la 180 de grade pentru 20 de minute.

Aperitiv cu Fasole verde si Bacon

Aperitiv cu Fasole verde si Bacon

Le servim cu multa pofta!

Pentru mai multe retete de aperitive intrati aici.

Aperitive Festive cu Branza Aperitive pentru Mese Festive

Briose aperitiv cu Legume Pasta de Macrou afumat

Ce parere ai despre aceasta reteta?
(No Ratings Yet)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *