Andive cu crema de branza

Buna tuturor! Imi propusesem eu de mai demult sa fac cateva retete de aperitive mai speciale pentru blog. Dupa ce am cautat retete, le-am preparat, m-am scarpinat, le-am adaptat, a venit momentul sa le urc si pe blog. Asa este si cu aceasta reteta de Andive cu Crema de branza.

Andivele sunt o salato-leguma ceva mai speciala care se gaseste si prin supermarketurile noastre, mai pe peste tot. Sunt bune in salate diverse, merg foarte bine pentru aperitive festive pentru ca folosim frunzele ca niste barcute si mai merg de minune asociate cu jamboane, prosciutto, branzeturi fine si dressinguri delicioase!

Stiati ca cel mai mare cultivator de andive este Franta? Oare pentru ca andivele merg bine cu branza frantuzeasca?

Prezentare video Reteta de Andive cu Crema de Branza

Andive cu crema de branza

By April 22, 2015

Andivele sunt o leguma foarte sanatoasa care merita si ar trebui sa fie consumata mai des. Gasiti o multitudine de retete si modalitati de preparare a ei.

Eu am folosit aici o simpla andiva, desfacuta in fruze pe care le-am umplut cu crema de branza amestcata cu jambon, nuci, verdeata si condimente si pe care le-am servit cu un delicios dressing deasupra.

Ce ziceti? Va placere reteta?

  • Prep Time : 20 minutes
  • Yield : 6
  • Allergens :

Ingredients

Instructions

Andive cu crema de branza

  • Se taie cotorul andivelor si se desprind cu grija frunzele.
  • Crema de branza se amesteca cu jambonul tocat marunt, patrunjelul tocat si el marunt, nucile maruntite, sare si piper. Se omogenizeaza bine crema delicioasa.

Andive cu crema de branza Andive cu crema de branza

Andive cu crema de branza Andive cu crema de branza

Andive cu crema de branza

  • Pentru dressing se amesteca uleiul de masline, mierea, otetul, mustarul dijon.
  • Pe o farfurie se aranjeaza frunzele de andiva care se umplu cu crema de braza facuta anterior.

Andive cu crema de branza Andive cu crema de branza

  • Se picura dresingul┬ási se serveste.

Andive cu crema de branza

Bon appetit!

Ce parere ai despre aceasta reteta?
(2 votes, average: 3.00 out of 5)
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *